Adja meg telefonszámát vagy e-mail-címét

Visszahívjuk, és segítünk kiválasztani a megfelelő szolgáltatást

Vegye fel velünk a kapcsolatot: [email protected]

A személyes adatok kezeléséről részletes tájékoztatást talál az adatvédelmi szabályzatban.

azure-cloud-service

Milyen felhasználási esetei vannak a Cloud Services szolgáltatásnak?

Tartsa vállalkozását biztonságban és összhangban
Készítsen új alkalmazásokat és digitális szolgáltatásokat
Tároljon, mentsen és állítson helyre adatokat
Ragadja meg a csatlakoztatott eszközökben rejlő lehetőségeket
Tegye meg a következő ugrást a mesterséges intelligenciával
Elemezze az adatokat hogy döntéseket hozzon és előrejelzések készítsen

Fedezze fel, milyen hihetetlen lehetőségeket rejtenek vállalkozása számára az Azure megoldásai!

Virtuális gép
Az Azure Virtual Machine egy virtuális számítógép meghatározott paraméterekkel (szoftver és hardver), amely az Azure platformon fut. Az Azure virtuális gépek széles választékát kínálja, amelyek paraméterei az egyéni igényekhez szabhatók.

Hogyan fogják a virtuális gépek forradalmasítani a munkavégzést az Ön cége esetében?

Több virtuális környezet futtatása egyetlen infrastruktúrából azt jelenti, hogy drasztikusan csökkenthetjük a fizikai infrastruktúra fogyasztását. Ez növeli a nyereséget - csökkenti a szükségességét annak, hogy majdnem ugyanannyi kiszolgálót kelljen karbantartani, és növeli a megtakarítást a karbantartási és villamosenergia-költségek terén.
Egy virtuális gép elindítása viszonylag könnyű és gyors, továbbá sokkal egyszerűbb, mint egy teljesen új környezet létrehozása a fejlesztők számára. A virtualizáció felgyorsítja a fejlesztési és tesztelési forgatókönyvek futtatásának folyamatát.
A virtuális gépek könnyen áthelyezhetők az egyik hipervizor funkcióról a másikra egy másik gépen - ez azt jelenti, hogy kiváló biztonsági mentési megoldást jelentenek a gazdagép váratlan leállása esetén.
A virtuális gépek lehetővé teszik az alkalmazások egyszerűbb skálázását azáltal, hogy több fizikai vagy virtuális szervert adnak hozzá, a terhelés több virtuális gép közötti megosztása érdekében. Így növelhetjük az alkalmazások elérhetőségét és teljesítményét.
A virtuális gépek több operációs rendszeren futnak, így egy vendég operációs rendszer virtuális gépen történő használata révén olyan alkalmazásokat futtathatunk, amelyek megkérdőjelezhető biztonsággal rendelkeznek, ezáltal védve a gazdagép operációs rendszerét. Emellett a virtuális gépek jobb bizonyítékvédelmet nyújtanak, és gyakran használják őket a számítógépes vírusok biztonságos kivizsgálására és elkülönítésére.
A használat-alapú-díjazásos rendszerhez képest akár 72 százalékkal is csökkenthető a virtuális gépek üzemeltetésének költsége, ha a virtuális gépek Azure platformon való lefoglalását választja az 1 vagy 3 éves modell keretében.Fontos mérlegelni, hogy a virtuális gép folyamatosan, vagy csak a nap egy adott szakában lesz-e használva. Az első esetben egy virtuális gép lefoglalása lesz az előnyben részesített megoldás.
MS 365 - Microsoft Office Cena: Visual Studio, Azure, SQL Server

Tekintse meg a virtuális gépek típusai közötti különbségeket:

Sorozat Funkciók Alkalmazási példa
Sorozat A Alapvető virtuális gépek fejlesztéshez és teszteléshez Alacsony forgalmú webszerverek, kis és közepes adatbázisok, prototípus szerverek és kódtárak.
Sorozat B A gazdaságosság időszakos növelésének lehetőségével rendelkező virtuális gépek Alkalmazásfejlesztő és tesztelő szerverek, alacsony forgalmú webszerverek, kis adatbázisok, mikroszolgáltatások, prototípus szerverek és összeállítási szerverek.
Sorozat D Általános célú számítástechnikai megoldások Vállalati szintű alkalmazások, e-kereskedelmi rendszerek, webes front-endek, asztali virtualizációs megoldások, ügyfélkapcsolat-kezelő alkalmazások, belépő- és középszintű adatbázisok, alkalmazásszerverek stb.
Sorozat Dc Felhő adatbiztonság és védelem Adatbázisok, blokklánc, multilaterális adatelemzés, csalások felderítése.
Sorozat E Hiperszálas, memórián belüli alkalmazásokhoz optimalizált megoldások SAP HANA példányok (pl. E64s v3, E20ds v4, E32ds v4, E48ds v4, E64ds v4), SAP S/4 HANA alkalmazásréteg, SAP NetWeaver alkalmazásréteg, memóriaigényes vállalati alkalmazások, nagy relációs adatbázis-kiszolgálók, adattárolási munkaterhelések, üzleti elemző alkalmazások, memórián belüli elemzési munkaterhelések és további, üzleti szempontból kritikus alkalmazások, beleértve a különféle típusú pénzügyi tranzakciókat feldolgozó rendszereket stb.
Sorozat F Optimalizált számítási képességeket kínáló virtuális gépek Kötegelt feldolgozás, wekiszolgálók, elemzések és játékok.
Sorozat G Virtual machines offering optimized memory and storage. Nagyméretű SQL és NoSQL adatbázisok, ERP és SAP rendszerek valamint tárolási megoldások.
Sorozat H Virtuális gépek nagy teljesítményű számítástechnikához Folyadékdinamika, végeselem-elemzés, szeizmikus adatfeldolgozás, tározószimuláció, kockázatelemzés, elektronikus tervezési automatizálás, renderelés, Spark platform, időjárási modellezés, kvantumszimuláció, számítási kémia és hőátadási szimuláció.
4 Sorozat Ls Tárolásra optimalizált virtuális gépek A NoSQL adatbázisok, mint például a Cassandra, a MongoDB, a Cloudera és a Redis. Adattároló alkalmazásokhoz, valamint nagyméretű tranzakciós adatbázisokhoz is kiválóan használhatók.
Sorozat M Memória-optimalizált virtuális gépek SAP HANA, SAP S/4 HANA, SQL Hekaton és más nagyméretű, üzleti szempontból kritikus, memórián belüli munkaterhelések példányai, amelyek óriási számítási teljesítményt igényelnek a párhuzamos feldolgozáshoz.
Sorozat Mv2 A legnagyobb memória-optimalizált virtuális gépek SAP HANA, SAP S/4 HANA, SQL Hekaton és más nagyméretű, üzleti szempontból kritikus, memórián belüli munkaterhelések példányai, amelyek óriási számítási teljesítményt igényelnek a párhuzamos feldolgozáshoz.
Sorozat N GPU-engedélyezett virtuális gépek Szimuláció, mély tanulás, grafikus renderelés, videószerkesztés, játékok és távoli vizualizáció.
Azure Backup
Az Azure Backup egy költséghatékony és biztonságos biztonsági mentési megoldás. Egyetlen kattintással elkészítheti, kezelheti és méretezheti a biztonsági mentéseket tárolt adatairól, többek közt ezekről a szolgáltatásokról: Azure virtuális gépek, SQL/SAP adatbázisok és Azure platformfájlok.

Mit jelent vállalkozásának az Azure Backup Business?

Fejlődés

Lehetőség a stabil vállalkozásfejlesztésre és a vállalat forrásainak biztonságosabb kezelésére.

Költségmegtakarítás

Csökkenti az irodán kívüli biztonsági mentések készítésével járó logisztikai kiadásokat.

Biztonság

Gyors és könnyű megoldás, amivel hiba esetén hamar helyreállíthatja vállalkozását.

A munka folytonossága

A 3-2-1 biztonsági mentési aranyszabály alkalmazásával a legnagyobb adatbiztonsági állapotot nyújtja (bővebben a GYIK-ben).

Hogyan működik a Microsoft Azure Backup?

Folyamatosan védi az adatait - bárhol, a nap 24 órájában - szervereken, állomásokon, felhőben, minden alkalmazásában és Azure virtuális gépein. A Microsoft Azure biztonsági mentés korlátlan adatátvitelt biztosít, és akár 99 évig is tárolja a forrásokat. Az adatok három példányát egy adatközpontban tárolják, és még egyet egy másik helyen. Az adatokat titkosítják, mielőtt elhagyják az ügyfél adatközpontját, és ebben a formában tárolják az Azure platformon. A fokozott védelem érdekében lehetőség van a System Center Data Protection Manager integrálására is.
A Microsoft Azure Backup használható a helyi felhőben (fájlok, mappák, helyi virtuális gépek) és a hibrid felhőben is az Azure virtuális gépeken, Azure tárolón, Azure fájlokban, SQL-szerver VM-ben, SAP HABA adatbázisban, PostgreSQL Azure adatbázisban vagy blobokban. Ezzel a megoldással biztonsági mentés készíthető a gyarapodó adatokról és az IaaS virtuális gépekről.
A hibák utáni rövid adat-helyreállítási időnek köszönhetően vállalkozása gyorsan újra zökkenőmentesen működhet. Választhatja a részletes helyreállítást a levelesládába vagy az SQL-adatbázis helyreállítást. A beállítás és a méretezés rendkívül egyszerű, a biztonsági mentéseket optimalizáljuk, és szükség szerint könnyedén helyreállíthatók. Lehetséges az alkalmazás-konszisztens biztonsági mentések elérése, így a helyreállítási pont minden adattal rendelkezni fog egy biztonsági mentés helyreállításához. Az alkalmazások szintjén konszisztens adatok helyreállításával csökkenti a teljes eljáráshoz szükséges időt, és hamarabb folytathatja a munkát.
A Microsoft Azure Backup lehetőséget teremt automatizált tárhelykezelésre. A hibrid környezetek gyakran igényelnek részben helyileg és részben a felhőben tárolt adatokat. Az Azure Backup szolgáltatás automatikusan felosztja a kapacitást, kezeli a biztonsági mentés tárolását, és önnek csak a tényleges tárhelyhasználatért kell fizetnie.Az Azure Backup három típusú replikációt kínál, hogy a legjobb hozzáférést biztosítsa a tárhelyhez. A helyileg redundáns tárolás (LRS) egy gazdaságos megoldás az adatok védelmére a helyi hardverhibák ellen. Az alapbeállítás és egyben az ajánlott replikálási opció a georedundáns tárolás (GRS). További információkat talál a témában a GYIK-ben.
MS 365 - Microsoft Office Cena: Visual Studio, Azure, SQL Server
Azure Storage
Az Azure Storage egy felhőszolgáltatás, amely magas szintű rendelkezésre állással bíró, biztonságos, fenntartható, skálázható és redundáns tárhelyet biztosít. A tárolt tartalomtól (képek, hanganyagok, videók, műveleti naplók, konfigurációs fájlok stb.) függetlenül könnyű hozzáférést biztosít a tárolt adatokhoz.

Miért az Azure Storage a tökéletes megoldás az Ön vállalkozása számára?

Megbízhatóság

Lehetővé teszi az adatok több másolatának replikációját és tárolását.

Biztonság

Az összes Azure Storage szolgáltatás titkosított, így az adatok biztonságban vannak.

Skálázhatóság

A tárhely gyors és egyszerű bővítése

Felhasználóbarát kezelés

Az Azure platform kezeli a hardverkarbantartást, a frissítéseket és a kritikus problémákat.

Hozzáférhetőség

Az Azure Storage szolgáltatásban található adatok a világ bármely pontjáról elérhetők többek között HTTP-n vagy HTTPS-en keresztül.

Rugalmas árazás

A költség a tárolt adatok mennyiségén alapul. A felhasznált hely mennyisége alapján történik a fizetés.

Tekintse meg, milyen tárolási szolgáltatások érhetők el az Azure Storage-ban!

Az Azure Blob Storage hatalmas mennyiségű strukturálatlan adat tárolására van optimalizálva.

A Blob Storage szolgáltatás ideális a következőkre:
 • képek és dokumentumok kezelése közvetlenül a böngészőben,
 • fájlok tárolása elosztott hozzáférés érdekében,
 • hanganyagok és videók streamelése,
 • adatok mentése biztonsági mentés, visszaállítás, hiba utáni helyreállítás és archiválás céljából,
 • adatok tárolása elemzés céljából az Azure platform helyi vagy hosztolt szolgáltatásában.
Az Azure Files felhőalapú fájltárolást és fájlkezelést kínál, amely bárhonnan elérhető a szabványos Server Message Block (SMB) protokollon keresztül. Ez többek között azt jelenti, hogy több virtuális gép is megoszthatja ugyanazokat a fájlokat írási és olvasási hozzáféréssel. Az Azure Files szolgáltatás és a szabványos megosztott fájlok közötti egyik különbség az, hogy a világ bármely pontjáról hozzá lehet férni a fájlokhoz egy token létrehozását követően egy URL használatával.

Az Azure Files szolgáltatás ideális megoldás a következőkre:
 • ha több helyi alkalmazás oszt meg fájlokat,
 • amikor a tárolt konfigurációs fájlok több virtuális gép hozzáférését igénylik,
 • erőforrás naplók, jelentések, segédprogramok.
Az Azure Disk egy virtuális merevlemez (VHD), amely az Azure Virtual Machines és az Azure VMware Solution együttműködéséhez használható. A meghajtók a következő verziókban érhetők el: SSD az Ultra szinten, SSD a Premium szinten, továbbá SSD és HDD a Standard szinten.
Az Azure Queue szolgáltatás nagy mennyiségű üzenet tárolására szolgál. A sor üzenetei legfeljebb 64 KB méretűek lehetnek, és egyetlen sor több millió információdarabot tartalmazhat. A sorok általában az aszinkron módon feldolgozandó üzenetek listájának tárolására szolgálnak.
Lehetővé teszi a strukturált NoSQL adatok felhőben való tárolását. Rugalmas információkészlet tárolására szolgál, mint például webes alkalmazások felhasználói adatai, címjegyzékek, eszközinformációk vagy bármilyen más típusú metaadat, amely egy adott szolgáltatáshoz szükséges.
MS 365 - Microsoft Office Cena: Visual Studio, Azure, SQL Server
További megoldások
A Microsoft Azure egy olyan platform, amely teljesen új lehetőségeket nyit meg a vállalkozása számára, és forradalmasítja annak mindennapi működését. Az olyan eszközökön kívül, mint az Azure Backup, az Azure Storage vagy a Virtual Machines, más egyedi megoldásokat is kínál. Fedezze fel a Microsoft Azure-ban rejlő teljes potenciált, és összpontosítson vállalkozása bővítésére a digitalizálás révén!

Microsoft Sentinel

A Microsoft Sentinel egy egyedülálló megoldás, amely számos előnyt biztosít a vállalatok számára. Egyedülálló betekintést nyújt a Microsoft 365 környezetébe, a SIEM felhő natív, nagyvállalati szintű eszközének köszönhetően.

Lehetővé teszi a felhő és a helyi környezet megfigyelését, valamint a segítségével jobban ellenőrizhetők a kiberfenyegetések, amelyek egyébként észrevétlenek maradnának. Emellett egy újabb biztonsági réteget nyújt a vállalati munkaterület számára.

Szeretne többet megtudni? Szeretne többet megtudni?

Biztosítsa webhelyét a Microsoft Azure segítségével

Ügyfeleink közül sokan rendelkeznek weboldal alapú vállalkozással, ahol maga a weboldal nemcsak az adatok elérési pontját képviseli, hanem sok esetben az infrastruktúrához való hozzáférési pontot is.

A webalkalmazások tűzfala és a cég webhelyének Azure-ba költöztetése révén a következőket érhetjük el: biztonságossá tehetjük a webhelyet, biztosíthatjuk az üzletmenet folytonosságát, vagy blokkolhatjuk a különféle kibertámadásokat.

Szeretne többet megtudni? Szeretne többet megtudni?

Második adatközpont az Azure-ban

Ez a megoldás az adatközpont folyamatos bővítésével kapcsolatos piaci igényből született. A második adatközpont további tárhelyet kínál az Azure-ban.

Így csökkenti és optimalizálja a költségeket, és egy meghibásodás után perceken belül hozzáférést biztosít a replikált környezetekhez. Sokkal nagyobb biztonságot nyújt a szervezet értékes erőforrásai számára.

Szeretne többet megtudni? Szeretne többet megtudni?

Nem tud dönteni a csomagok között?
Kérje ki értékesítési szakemberünk véleményét még ma.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Azure

A Microsoft Azure egy adatközpontok globális hálózatára épült platform, és átfogó Iaas (infrastruktúra-szolgáltatás) és Paas (platformszolgáltatás) megoldásokat nyújt, amikkel virtuális gépeket, SQL-adatbázisokat vethet be, vagy biztonsági mentéseket készíthet a forrásokról.

Microsoft365 Azure Senetic

Az Azure célja, hogy megszakítás nélküli hozzáférést biztosítson minden szolgáltatáshoz, virtuális géphez és alkalmazáshoz a világ bármely részéről, állandóan követve a szolgáltatások teljesítményét és a folyamatban lévő műszaki támogatást. Emellett, korlátlan méretezhetőségének köszönhetően igényei szerint állíthatja be az Azure-t, és a havi díj a tényleges használatot fogja tükrözni, így szabályozhatja a költekezést.

Microsoft365 Azure Senetic
Microsoft 365 and Office

Senetic

A Senetic az első naptól nemzetközi terjeszkedésre törekedett. Az első külföldi fiókot 2010-ben nyitottuk az EK-ban. A következő években szisztematikusan bővítettük tevékenységi területeinket, hogy több országot szolgáljunk ki. Jelenleg 27 irodánk és 160 piacunk van szerte a világon.

A folyamatosan gyarapodó tudásnak és tapasztalatnak köszönhetően pontos képet alkothatunk a helyi ügyfelek szükségleteiről, és a kívánt termékekkel és szolgáltatásokkal elégíthetjük ki igényeiket. Az ajánlatok kialakításánál figyelembe vettük az aktuális műszaki trendeket és az általuk a világban és társadalomban hozott változásokat.

Minden évben a világ minden részéről lépnek szervezetek a visszatérő ügyfeleink körébe. Ez tanúsítja az ügyfelek bizalmát bennünk IT szolgáltatóként. Büszkén segítjük a vállalkozások fejlődését és digitalizálását a világ minden részén.

Senetic Microsoft About Us Senetic Microsoft About Us
Microsoft 365 business premium, basic i standard
Modern Work
Digital & App Innovation Azure
Infrastructure Azure
Data & AI Azure

Gyakran ismételt kérdések a Azure

Az Azure platform minden operációs rendszert támogat, a Windowstól a Linuxig, továbbá a programozási nyelvek széles skáláját, a C#-tól a Java-ig, és számos eszközt is - az SQL Servertől az Oracle szoftverig.
A 3-2-1 azt jelenti, hogy 3 másolatot kell készíteni az adatokról (termelési adatok és 2 biztonsági másolat) 2 különböző adathordozón, és 1 külső másolatot kell készíteni katasztrófa-helyreállítási célokra.
A Locally Redundant Storage (LRS) háromszor replikálja az adatokat (három másolatot hoz létre az adatokból) egy adatközponti skálázható tárolóegységben. Ez egy költséghatékony lehetőség az adatok helyi hardverhibák elleni védelmére.
A földrajzilag redundáns tárolás (GRS) az alapértelmezett beállítás és az ajánlott replikációs lehetőség. Az adatokat egy kiegészítő régióba replikálja (több száz kilométerre a forrásadatok elsődleges helyétől). A GRS magasabb szintű erőforrás-perzisztenciát biztosít - replikálja az adatokat a rendelkezésre állási zónákban, ezáltal garantálva az adatok folyamatos helyét és rugalmasságát az adott régióban.
Kérjen segítséget szakembereinktől!

Szakembereink csapata rendelkezésére áll. Válaszolunk minden kérdésére, választunk önnek egy egyedi ajánlatot, és segítünk bevezetni a terméket.

Kérdése van? Keressen fel
Microsoft Visual Studio, pakiet Office - cena